Ugrás a tartalomra

Komoly balesettel végződött a 2021-es Dakar-rali negyedik szakasza

2021.01.06
19:06
2021.01.06
21:59
Forrás
Pannon RTV
A motorosok mezőnyében az indiai CS Santosh a szakasz utolsó részében nagyot bukott, fejsérülést szenvedett. A pályáról a mentőhelikopter szállította el.

A 813 kilométeres szakaszt egyébként Joah Barreda Bort nyerte meg a Hondával. Gyenes Emánuel a 33. helyen ért célba és összesítettben a 35. helyet foglalja el. Saghmeister Gábor a 76. helyen fejezte be a mai napot, összesítettben pedig a 78.

Az autósok mezőnyében Szalay Balázsék az 58. helyen értek célba, míg a kamionosok között Fazekas Mihályék a 13. helyen zárták a szakaszt. Holnap a Rijád-Ál Kvászuma közötti 662 kilométeres táv lesz műsoron.

Saghmeister Gábor, motorversenyző, Szerbia: „A gyorsasági szakasz inkább homokos talajú volt, volt benne egy érdekes dűne, dűnesor, jót motoroztam, élveztem nagyon. Volt benne kő is. Rizikós volt a pálya. Nagy tempóval tudtunk menni, de nagyon sok esemény, váratlan dolog volt a pályán. Habár bejelez a GPS, ha van valami hirtelen bukkanó, de annyi hang van a sivatagban, hogy az embert annyi motorozás után megzavarhatja.”

Dakar-rali
Saghmeister Gábor

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.