Ugrás a tartalomra

Az egykori amerikai elnökök is reagáltak a washingtoni zavargásokra

2021.01.07
09:38
2021.01.07
18:39
Forrás
Index.hu
Az államfők elítélik a történteket.

Barack Obama, Bill Clinton és George W. Bush egykori elnökök is reagáltak a washingtoni zavargásokra.

Barack Obama korábbi demokrata párti elnök Twitter bejegyzésében azt írja: hatalmas gyalázatként és szégyenként fog bevonulni ez a nap az ország történelmébe, az erőszakot pedig a jelenlegi elnök szította a választási eredménnyel kapcsolatos alaptalan hazugságaival.

Hasonlóan nyilatkozott Bill Clinton volt demokrata elnök is, aki szerint Trump gyújtotta be a példa nélküli megmozdulás tüzét.

George W. Bush szerint visszataszító és szívszorító látvány volt a lázadás. Banánköztársaságokban vonják így kétségbe a választási eredményeket, nem a mi demokratikus országunkban - fogalmazott a volt republikánus amerikai elnök.

USA
választások
amerikai elnök
Washington

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.