Ugrás a tartalomra

Nehéz napon vannak túl a dakarosok

2021.01.13
10:38
2021.01.13
17:39
Forrás
Pannon RTV
Nehéz napjuk volt kedden a Dakar-rali versenyzőinek a Neom térség körüli mért részen. Ennek ellenére a magyar motorosok sikeresen célba értek a 9. szakaszon.

Saghmeister Gábor közel két órát ment sötétben a neomi sivatagban, hogy beérjen a célba.

Gyenes Emánuel a kemény terep ellenére ismét jó helyen végzett, a 25. időt motorozta, de a lemaradása így is egy óra volt a szakasznyertes Kevin Benavidesszel szemben.

A szabadkai motoros a 67. helyen ért célba, a Malle Moto géposztályban a 17. Ugyanitt Gyenes feljött a második helyre.

A 9. szakaszon sok versenyzőnek kellett sérülés vagy motorhiba miatt feladnia a küzdelmet a motorosok mezőnyében. A Fazekas Motorsport csapatnak a kamionosok mezőnyében az előző éjszaka sikerült orvosolnia a hibát, így rajthoz állhattak a 9. szakaszon, amelyet a 18. helyen fejeztek be, összesítettben pedig a 20. helyet foglalják el. A 10. versenynapon a Neom-Al Ula közötti valamivel több mint 340 kilométeres mért szakasz van műsoron.

Dakar
rali
Szaud Arábia
motorversenyző
Gyenes Emánuel
Saghmeister Gábor

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.