Ugrás a tartalomra

Fagy és havazás

2021.01.15
07:53
Forrás
RHMZ
Kemény fagyok jönnek Szerbiában az elkövetkező napokban, havazással tarkítva - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet oldalán. Az előrejelzések szerint szombattól folyamatosan hűlnek a reggelek, egyre zordabbra fordul az időjárás.

Holnap kora reggel -4 fok lesz, és többfelé várható hószálingázós, havazás. A legmagasabb nappali hőmérséklet nem emelkedik fagypont fölé. Mindössze -1 fok várható. Vasárnap még keményebb lesz az időjárás. Ekkor már -6 fokot is mérhetünk a hajnali órákban. Ekkor még több hó eshet országszerte, ami a fagyoknak köszönhetően nagyobb valószínűséggel meg is maradhat. A leghidegebbet hétfőre jósolják a meteorológusok, -8 fok ígérkezik, egyes helyeken akár -10 fok is lehet.

időjárás
tél

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.