Ugrás a tartalomra

Öt pályázatot jelentetett meg a Tartományi Nagyberuházási Igazgatóság

2021.01.15
14:41
2021.01.15
14:49
Erre több mint 3,2 milliárd dinárt fordítanak.

2,1 milliárd dinárt különítettek el olyan befektetések pénzelésére és társfinanszírozására, amelyek a közlekedési infrastruktúra fejlesztésére vonatkoznak, utak és kerékpárutak kiépítésére és felújítására, valamint a közlekedésbiztonság szintjének növelésére.

Csaknem félmilliárd dinárral támogatja a tartomány sportobjektumok építését és felújítását. 74 millió dinár jut a tartományi alapítású általános- és középiskolák felújítására. A vajdasági önkormányzatok számára 400 millió dinár áll rendelkezésre a helyi vízgazdálkodás támogatására. További 193 millió dináros keretösszeget láttak előre a városok és községek gazdasági fejlődésének támogatására, új munkahelyek létrehozására, a munkafeltételek javítására, valamint a kis és középvállalkozások támogatására.

A pályázatokra február 4-éig várják az önkormányzatok jelentkezését, bővebb információk a Tartományi Nagyberuházási Igazgatóság honlapján érhetők el.

Az előző évhez képest a támogatás összértéke csupán kismértékben változott, a pályázati eszközök egymás közötti elosztása viszont módosult. Míg egyes befektetésekre idén több pénz jut, addig más területeken kevesebb pénz áll rendelkezésre.

Trtományo Nagyberuházási Igazgatóság
pályázat
támogatás
felújítás

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.