Ugrás a tartalomra

Hajléktalanok okoztak tüzet a Capitolium közelében

2021.01.18
17:55
2021.01.18
18:50
Forrás
Szerbiai RTV
Hajléktalanok okoztak tüzet, emiatt riadókészültség volt ma érvényben rövid ideig a washingtoni Capitoliumban.

Az amerikai kongresszus épületét rövid ideig lezárták külső biztonsági fenyegetés miatt. A riasztás oka egy hajléktalanok által okozott tűz volt, nem messze a Capitoliumtól. Mindez Joe Biden, újonnan megválasztott amerikai elnök ünnepélyes beiktatása előtt két nappal történt. Az alkalmazottaknak tilos volt az épületbe belépni vagy onnan kilépni, Joe Biden beiktatási próbájának résztvevőit pedig kimenekítették. A washingtoni tűzoltók szerint a riasztás oka egy tűz volt, amely a Capitol Hill-től nem messze keletkezett, ahol hajléktalanok gyülekeznek. A tűzben senki sem sérült meg.

Amerikai Egyesült Államok
Capitolium

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.