Ugrás a tartalomra

„Európának ismét barátja van a Fehér Házban”

2021.01.20
11:28
2021.02.15
15:41
Forrás
MTI
Négy hosszú év elteltével Európának ismét barátja van a Fehér Házban, a Capitolium pedig ismét a demokrácia szimbóluma lehet Joe Biden beiktatásával - jelentette ki Ursula von der Leyen az Európai Parlamentben.

Az Európai Bizottság elnöke az Amerikai Egyesült Államok új elnökének beiktatásáról és az aktuális politikai helyzetről folytatott EP-vitán azt mondta: új időszak kezdődik Amerikában, Biden beiktatásának fontos üzenete ugyanis, hogy egy megosztott nemzet gyógyulása indulhat meg. Joe Biden megválasztott amerikai elnököt ma iktatják be hivatalába.

Ursula von der Leyen
Európai Unió
Fehér Ház
Amerikai Egyesült Államok
EU

Most

09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.