Ugrás a tartalomra

Magyarország: Több mint 1400 fertőzött, 98 elhunyt

2021.01.21
09:40
Forrás
koronavirus.gov.hu
Mostanáig majdnem 135 ezer személy kapott koronavírus elleni védőoltást Magyarországon.

1410 fővel emelkedett a beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon és elhunyt 98 többségében idős, krónikus beteg. Az aktív fertőzöttek száma 108 673 főre csökkent. 4049 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 286-an vannak lélegeztetőgépen.

Eddig 134 554 fő kapott oltást Magyarországon, 4030 fő már a második oltását is megkapta.

A magyar kormány lassúnak tartja az EU által koordinált vakcinaszállítmányok ütemét, ezért a kínai és az orosz vakcinák beszerzését is megcélozta, hogy mielőbb megkezdődhessen a lakosság tömeges oltása és a korlátozások feloldása.

koronavírus
járvány
oltás
védőoltás
vakcina

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.