Ugrás a tartalomra

Közérdekű Információ - Szabadkai Közlekedésbiztonsági Tanács

2021.01.24
16:36
2021.01.24
16:42
Forrás
Pannon RTV
Szabadka Közigazgatási Hivatalának Kommunálisügyi, Energetikai és Közlekedési Titkársága értesítése szerint január 25-én 7.00 és 24.00 óra között ideiglenes forgalomkorlátozások lesznek a városban.

Szabadka Közigazgatási Hivatalának Kommunálisügyi, Energetikai és Közlekedési Titkársága értesítése szerint január 25-én 7.00 és 24.00 óra között ideiglenes forgalomkorlátozás lesz a  Prešern utcában, a Masaryk utcával való kereszteződéstől a Radić fivérek utcával való kereszteződésig, valamint az Ivan Milanković utcában a Radić fivérek utcával való kereszteződéstől a Masaryk utcával való kereszteződésig, ugyancsak forgalomkorlátozás lesz a szennyvíz-csatornarendszer kiépítése miatt.

Az említett utcákban a közlekedés lezárása a kivitelező munkálatainak üteme szerint történik. A terület lezárásának oka betonszivattyúk elhelyezése a betonozó munkálatokhoz, amelyeket a technológiai folyamat miatt megszakítás nélkül kell elvégezni. A munkálatok kivitelezője köteles a lakosság számára biztosítani a zavartalan átjárást ezeken az utcákon a munkálatok teljes időtartama alatt.

Közérdekű információ
Szabadkai Közlekedésbiztonsági Tanács
útlezárások

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.