Ugrás a tartalomra

Keddtől már csak az időpontra érkezőket fogadják

2021.01.26
07:00
2021.01.26
08:33
Forrás
Pannon RTV
Holnaptól csak az veheti fel a koronavírus elleni vakcinát, akinek időpontja van. A vakcinnációra továbbra is elektronikus úton vagy telefonon jelentkezhetnek azok, akik szeretnék beoltatni magukat.

Aki regisztrál, e-mailben és sms-ben kap időpontot. Azok, akik szeretnék felvenni a vakcinát, továbbra is az e-Uprava oldalán, vagy a 0800 222 334-es telefonszámon jelentkezhetnek. Utóbbi a hét minden napján reggel 8 és este 8 óra között hívható.

koronavírus
koronavírus-járvány
védőoltás

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.