Ugrás a tartalomra

Változékony időjárás várható a következő napokban

2021.01.28
12:47
2021.01.28
13:33
Forrás
koponyeg.hu, idokep.hu, freemeteo, RHMZ
Ma túlnyomórészt felhős, borongós időre kell számítani, viszont a csapadék elkerül bennünket. A maximumok 4-5 fok körül alakulnak, bár egyes helyeken lehet akár 8 fok is.

Pénteken kissé felmelegszik a nappali hőmérséklet, akár 10 fokot is mérhetünk, viszont helyenként csapadékra is számítani kell. Éjszaka is plusz fokok lesznek. Szombaton tovább emelkedik a hőmérséklet, ekkor már 12, de akár 15 fokot is mutathat a hőmérő.

Vasárnap viszont pár fokkal csökken a hőmérséklet, 10 fok alatti maximumokat mérhetünk. A nappali csúcsértékek mindössze 5 fok körül alakulnak majd. A jövő hét elején tovább csökken a hőmérséklet, alig haladja majd meg a fagypontot. Eső, helyenként hó is lehetséges.

A jövő hét közepétől pedig ismét jön a felmelegedés.

A napokban egyébként erős melegfronti hatás terheli meg szervezetünket, ami miatt fejfájás, alvászavar, fáradékonyság jelentkezhet az arra érzékenyeknél. A szív- és érrendszeri betegeknél vérnyomás-ingadozás alakulhat ki.

időjárás
változékony
hideg
meleg
tél
előrejelzés

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.