Ugrás a tartalomra

Megkapták a magyarkanizsai egészségügyi dolgozók a második védőoltást

2021.01.30
10:15
2021.01.30
16:54
Forrás
Pannon RTV
Az oltóponton ma 12, míg szerdán 47 dolgozó veheti fel a Pfizer-BioNTech védőoltás második dózisát - nyilatkozta a Pannon RTV-nek Gyólay Karolina a Magyarkanizsai Egészségház igazgatója.

Ma délelőtt vették fel az egészségügyi dolgozók a koronavírus elleni vakcina második adagját a Magyarkanizsai Egészségházban. Az oltóponton ma 12, míg szerdán 47 dolgozó veheti fel a Pfizer-BioNTech védőoltás második dózisát - nyilatkozta a Pannon RTV-nek Gyólay Karolina a Magyarkanizsai Egészségház igazgatója. Hozzátette a községben a rendkívüli helyzet megszűnése is azt mutatja, hogy a polgárok felelősségteljesen viselkednek.

Gyólay Karolina kiemelte: „Nagyon örülünk, hogy magyarkanizsai lakosok tényleg nagyon betartják a szabályokat és viselik a maszkot, illetve fertőtlenítik a kezeket. Ebből látható, hogy a kétszázas számról leestünk 40 alá, így a fertőzöttek száma 40 alatt van Magyarkanizsa községben.”

Magyarkanizsa
Magyarkanizsai Egészségház
Gyólay Karolina

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.