Ugrás a tartalomra

Sorsjegy miatt ölt, vádat emeltek ellene

2021.02.02
09:37
2021.02.02
09:45
Forrás
MTI
A Pest Megyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki egy sorsjegyen veszett össze munkatársával és a vita során megölte.

A főügyészség az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében azt írta, hogy az elkövető és a sértett egy érdi házban lakott 2020 márciusában. Egy kaparós sorsjegyen, amit együtt vettek, összevesztek: a sértett az egyik éjszaka arra ébredt, hogy az elkövető kiabál, hogy a sorsjegy nyereménye az övé. Ezen veszekedni kezdtek, és a vita során az elkövető egy tizenöt centiméter pengehosszúságú késsel mellbe, illetve hátba szúrta a sértettet.

A zajra felébredő szomszédokat az elkövető azzal próbálta távol tartani, hogy koronavírusos, ne menjenek a közelébe. A sértett - bár a helyszínre érkező rendőrök még életben találták - a mentők megérkezése előtt belehalt sérüléseibe. Az elkövető ellen emberölés bűntette miatt emelt vádat a Pest Megyei Főügyészség - áll a közleményben.

nyeremény
gyilkolt
gyilkos
gyilkosság
vád

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.