Ugrás a tartalomra

Öt járművet vett a horgosi Tisza Menti Vízművek Kft.

2021.02.03
12:48
2021.02.03
19:17
Forrás
Pannon RTV
Két platós kisteherautó, egy kombi, egy kombinált rakodógép, valamint egy billenőkocsis kamion került a vállalathoz. A munkagépek a cég kivitelezési munkálatai során bizonyulnak majd hasznosnak.

A horgosi Tisza Menti Vízművek Kft. az ivóvíz és a szennyvíz elvezetésével foglalkozik. Bevételük nagy része a vízhálózatok kiépítéséből származik. Az újításra a korszerű munkavégzés miatt volt szükség.

Dušan Glišić, a Tisza Menti Vízművek Kft. igazgatója: „Olyan helyzetbe kerültünk, hogy az erőgépeink és a kotrógépeink is 15-18 ezer munkaórát dolgoztak már, ami állandó javításokkal és hatalmas költségekkel jár, ez pedig természetesen hatással van a teljesítőképességre és a hatékonyságra, valamint a vállalat üzleti eredményére is. Ezeknek a járműveknek a megvásárlásával nagy mértékben tudjuk növelni a cég teljesítményét, ezáltal csökkenthetjük a költségeket, emellett pedig a munkahelyi körülményeken is javítani tudunk.”

Két platós kisteherautó, egy kombi, egy kombinált rakodógép, valamint egy billenőkocsis kamion került a vállalathoz.

Fejsztámer Róbert, Magyarkanizsa polgármestere: „Erről az öt járműről beszélünk, ami mögöttem van, ami különböző szükségleteit elégíti ki a terepen dolgozó munkásoknak, legyenek azok akár a munkások szállítására alkalmas járművek vagy éppen a földmunkálatok elvégzésére alkalmas járművek.”

A beruházás értéke közel 200 ezer euró, amelynek egy részét a közvállalat költségvetéséből finanszírozták, a hiányzó összeget pedig lízingből biztosították.

Horgos
Tisza Menti Vízművek
jármű
vásárlás
Fejsztámer Róbert
Dušan Glišić

Most

12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.
09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:48, Frissítve: 11:31

Egy éve történt a belgrádi iskolai mészárlás

Egy évvel ezelőtt, 2023. május 3-án gyászba borult Szerbia. Ezen a napon történt ugyanis az az iskolai lövöldözés a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában, amelyben 9 gyermek és egy felnőtt vesztette életét.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.