Ugrás a tartalomra

Súlyos bűncselekményekre készülő bűnszervezetre csapott le a rendőrség

2021.02.04
10:55
Forrás
Szerbiai RTV
17 személyt tartóztattak le, azzal az alapos gyanúval, hogy súlyos bűncselekményekre készültek, közöttük emberrablásra és gyilkosságokra – tájékoztat a szerb közmédia.

Mladen Nenadić ügyész elmondta, az akciót több hónapos nyomozás előzte meg, melyben az ügyészség mellett részt vettek a belügyi szervek és a Biztonsági-tájékoztatási Ügynökség tagjai is. Az ügyész hozzáfűzte, az akciót Szerbia biztonságának megőrzése érdekében hajtották végre. Harminc helyszínt fésültek át.

Aleksandar Vulin szerb belügyminiszter ma délelőtt azt mondta, 17 személy esetében rendeltek el előzetes letartóztatást. Azt is megerősítette, hogy a letartóztatottak között van Veljko Belivuk, ragadványnevén Velja Nevolja, és Marko Miljković, akiket nemrég előállítottak, majd szabadon bocsátottak a belgrádi repülőtéren. A montenegrói biztonsági szolgálatok úgy tudják, Podgoricában merényletet készítettek ellenük. Belivukot és Miljkovićot is saját otthonában tartóztatták le.

bűnszervezet
Aleksandar Vulin

Most

12:11

„Intenzív kampányra kell számítani”

Dr. Pásztor Bálint a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a Szabadkai Magyar Rádió Napindító című műsorában a VMSZ államtitkárairól, a kampányról, valamint szabadkai és országos jelentőségű fejlesztésekről beszélt.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.