Ugrás a tartalomra

Nadallal kezd Györe

2021.02.05
16:28
2021.02.05
20:18
Forrás
VajMa, 24.hu
Györe László Rafael Nadallal mérkőzik meg az Australian Open első fordulójában.

A zentai teniszező jelenleg a világranglista 56-ik helyen áll, míg a spanyol ellenfele a második a rangsorban.

A szerb világelső Novak Đoković a francia Jeremy Chardy ellen játszik, a magyar Fucsovics Márton pedig az ausztrál Marc Polmansszal mérkőzik.

A nőknél Babos Tímea a belga Ysaline Bonaventure-rel kezd, aki 123. a világranglistán. A magyar sportoló egyébként lemondta az ausztrál nyílt teniszbajnokság páros versenyének rajtját, miután állandó párja, a francia Kristina Mladenović sérülés miatt visszalépett. A magyar játékos Facebook-oldalára feltöltött videóüzenetben úgy fogalmazott, ilyen rövid idő alatt nem talált megfelelő társat magának. A torna hétfőn rajtol Melbourne-ben.

Györe László
Rafael Nadal
Australian Open
tenisz
torna
Novak Đoković
Fucsovics Márton
Kristina Mladenović

Most

13:46, Frissítve: 13:56

Elstartolt a strandszezon Újvidéken

Ez a strand az egyik legszebb és legrendezettebb strandnak számít a Duna teljes szerbiai szakaszán, amely számos lehetőséget kínál az idelátogatóknak. A szezonális belépőket mától lehet igényelni.
13:34, Frissítve: 13:42

Tornádó söpör végig az USA középső államain

Heves viharok söpörtek végig az Egyesült Államok középső részén kedden kora reggel, órákkal azután, hogy Oklahomában egy tornádó legalább egy ember halálát okozta és két település egy részét elpusztította.
12:54, Frissítve: 13:09

Biztonságosan két keréken

A biztonságos kerékpáros közlekedésre, valamint a biciklis sport népszerűsítésére hívták fel a figyelmet Szabadka főterén. A Figyelj, hogy lássanak, közlekedj kerékpárral megnevezésű program során általános iskolás gyerekek vehettek részt.
12:11

„Intenzív kampányra kell számítani”

Dr. Pásztor Bálint a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a Szabadkai Magyar Rádió Napindító című műsorában a VMSZ államtitkárairól, a kampányról, valamint szabadkai és országos jelentőségű fejlesztésekről beszélt.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.