Ugrás a tartalomra

Leszakadt egy gleccser Indiában, halottak, eltűntek

2021.02.07
14:47
2021.02.07
18:28
Forrás
Szerbiai RTV, 24.hu
Eddig hét holttestet találtak azokban az áradásokban, amelyek az észak-indiai térségben történtek, miután leszakadt egy gleccserdarab a Himalájáról - írja a Szerbiai RTV.

Legalább 125 embert tartanak nyilván eltűntként, de ez a szám az illetékesek szerint még növekedhet. Többeket evakuálni kellett az árvízveszély miatt – közölték helyi tisztségviselők. A Reuters hírügynökség jelentése szerint egy szemtanú azt mondta, hogy a gleccserlavina olyan gyorsan jött, hogy képtelenség volt bárkit figyelmeztetni, ha az útjában volt. A területen egyébként gyakran történnek villámárvizek és földcsuszamlások. 2013-ban a rekord mennyiségű eső árvizet idézett elő, és csaknem hatezer ember halálát okozta.

gleccser
India
eltűnt
halálos áldozatok

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.