Ugrás a tartalomra

Merényletet terveztek Vučić ellen

2021.02.08
07:51
2021.02.08
08:06
Forrás
Tanjug
A speciális egységek több mint 850 tagját vezényelték ki Belgrádban, hogy biztosítsák az elnök védelmét

Merényletet terveztek Aleksandar Vučić szerb államfő ellen. Stefan Nemanja szoboravatójára a speciális egységek több mint 850 tagját vezényelték ki Belgrádban, hogy biztosítsák az elnök védelmét. Értesülések szerint ugyanis merénylet elkövetésének gyanúja állt fenn - közölte a Bűnügyi Rendőrség Igazgatóságának vezetője tegnap este. Bogdan Pušić továbbá azt is megerősítette, hogy a tegnap a Pink televízió műsorán megjelentetett felvételen Marko Andrić Kuzman, az egyik bűnügyi szervezet tagja Velja Nevolja, vagyis Velja Belivuk üzenetét olvassa telefonról. Pušić azt is elmondta, az első felvételen figyelmeztetést küldtek Milan Ljepoja számára.

Belivukot a múlt héten tartóztatták le a Crvena Zvezda egyik szurkolójának és Milan Ljepoja, a Pink Panter bűnbanda egykori vezetőjének meggyilkolásának gyanújával.

merénylet
szerb elnök
speciális egységek

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.