Ugrás a tartalomra

Több támogatási programot jelentett be a szerb gazdasági minisztérium

2021.02.08
18:00
2021.02.09
07:08
Forrás
Közlemény
A támogatásokat többek között mikro-, kis- és közepes vállalkozások és vállalkozók számára hirdették meg. Erre idén eddig 450 millió dinárt különítettek el.

Emellett megjelentek nyilvános felhívások az induló vállalkozások megsegítésére 150 millió dinár értékben, valamint a nők és fiatalok pénzügyi támogatására 100 millió dinárt szánnak a Vállalkozásfejlesztési Ösztönző Program keretében. A vállalkozói szellem fejlesztésére pedig 200 millió dinár vissza nem térítendő támogatás jut.

A felhívásra legkésőbb 2021. december 31-ig jelentkezhetnek az érdekeltek. Az ezzel kapcsolatos információk megtekinthetők a gazdasági minisztérium honlapján, a www.privreda.gov.rs, illetve a Fejlesztési Alap honlapján is, a www.fondzarazvoj.gov.rs címen.

támogatás
Gazdasági Minisztérium
pályázat
vállalkozó

Most

10:37

24 órán keresztül mérik a sebességet

Fokozott sebesség-ellenőrzés van érvényben a szerbiai utakon a május elsejei és a pravoszláv húsvéti ünnepek miatt. Az eddigi statisztikai adatok szerint ugyanis a május elsejei ünnepek ideje alatt megnő a balesetben elhunytak száma.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.