Ugrás a tartalomra

Új kézilabdapályája és lelátója lett a törökbecsei Miloje Čiplić Általános Iskolának

2021.02.09
16:29
2021.02.09
19:03
Forrás
Pannon RTV
A beruházást a törökbecsei önkormányzat és a Tartományi Sport és Ifjúsági Titkárság közösen finanszírozta.

Tavaly egy tartán borítású kosárlabdapálya, az idén egy 20-szor 40 méteres kézilabdapálya épült meg a törökbecsei Miloje Čiplić Általános Iskola udvarában. Az intézménynek 500 diákja van, közülük sokan kézilabdáznak.

Biljana Banjac, a Miloje Čiplić Általános Iskola igazgatója: „Számunkra ez egy újabb lépés az alkalmazott reformok keretében, mivel az oktatási tervben és programban fontos szerepe van a sportok népszerűsítésének. A mi programunkban az egyik ilyen sport a kézilabda. Különösen azért fontos ez nekünk, mert sok diákunk tagja a községi kézilabdaklub utánpótlásának.”

A beruházáshoz szükséges pénzt a Tartományi Sport és Ifjúsági Titkárság, valamint Törökbecse önkormányzata közösen biztosította. A munkálatok eredményét Dane Basta tartományi illetékes titkár és Saša Maksimović polgármester is megtekintette.

Dane Basta tartományi sporttitkár: „Sokkal jobb feltételeket teremtettünk a sportoláshoz. Törökbecse önkormányzata és a tartományi titkárság 5.611.000 dinárt fektetett be ebbe a pályába. Mi folytatjuk a beruházásokat a sportinfrastruktúrába, és azt reméljük, hogy az elkövetkező időszakban sokkal jobb feltételeket tudunk majd teremteni a sportoláshoz úgy a törökbecsei községben, mint egész Vajdaság területén.”

A törökbecsei iskolában azt remélik, legközelebb a tornatermet is fel tudják majd újítani.

Miloje Čiplić Általános Iskola
Törökbecse
Dane Basta
Biljana Banjac
kézilabdapálya
lelátó

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.