Ugrás a tartalomra

A bejelentett sztrájk ellenére keményen edz a Vojvodina csapata

2021.02.11
11:43
2021.02.11
16:28
Forrás
Pannon RTV
A következő bajnoki mérkőzésre a Vojvodina labdarúgói is készülnek. Ebben nem is lenne semmi meglepő, ha a TSC-től elszenvedett vereség után nem arról szóltak volna a hírek, hogy a játékosok sztrájkba lépnek és az edzéseken csak lábteniszezni fognak.

Az újvidéki klub vezetősége ugyanis több havi bérrel tartozik a labdarúgóknak és más alkalmazottaknak is. A játékosok azonban a korábbi bejelentésekkel ellentétben komoly munkát végeznek a tréningeken, sajtóinformációk szerint ugyanis a Szerbiai Labdarúgó Szövetségtől egyszeri segélyt kaphatnak.

Megkeresésünkre Dragan Šarac, a Vojvodina segédedzője azt mondta, hogy a felmerült probléma megoldása nem a játékosok feladata.

„Az egész csapat normálisan edz, készülünk a Čukarički elleni mérkőzésre. Rajtuk áll, hogy megoldják a gondokat, rajtunk pedig, hogy minél jobban felkészüljünk a következő megmérettetésre, és ezt is csináljuk. Minden játékos készen áll, készülünk a ránk váró mérkőzésre a Čukarički ellen. Végezzük az elemzéseket, készülünk erre a mérkőzésre, és megpróbálunk pontokat hozni Újvidékre.”

Vojvodina
Čukarički
sztrájk
edzés
meccs
futball

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.