Ugrás a tartalomra

Befejezi aktív játékoskarrierjét Görbicz Anita

2021.02.15
17:16
Forrás
Nemzetisport.hu
Visszavonul Görbicz Anita, a magyarországi Győri Audi ETO női kézilabda klub irányítója. Július elsejétől a klub sportigazgatói posztját tölti be - írja közleményében a Győri ETO.

Görbicz az idény végén befejezi játékos-pályafutását és a klub szakmai vezetésében kap helyet. A sportlegenda már korábban eldöntötte, hogy a jelenlegi lesz az utolsó idénye játékosként. A 37 éves Görbicz játékosként csak a győri klubban szerepelt, 13 alkalommal nyert a csapattal magyar bajnokságot, 14-szer Magyar Kupát, öt alkalommal nyerte meg csapatával a Bajnokok Ligáját, hatszor választották az év magyar kézilabdázónőjének, a válogatottal 2003-ban ezüst-, két évvel később bronzérmes lett a világbajnokságon, 2005-ben pedig megválasztották a világ legjobb kézilabdázónőjének.

kézilabda
Görbicz Anita
visszavonul

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.