Ugrás a tartalomra

A világelső a kaukázusi oroszlán ellen

2021.02.18
09:04
2021.02.18
09:17
Forrás
Szerbiai RTV
Aszlan Karacev ellen játszik ma Novak Đoković az ausztrál nyílt teniszbajnokság elődöntőjében.

Az orosz teniszező számára ez eddigi pályafutása legnagyobb meccse. Karacev az ATP lista 114. helyén áll. Amennyiben bejut a Grand Slam döntőjébe, ő lehet az a teniszező, aki úgy küzdhet a trófeáért, mint a világranglista legalacsonyabb helyezésű játékosa. Az orosz versenyző egy éve még az ATP-lista 261. helyén szerepelt. Novak Đoković számára ez lesz a 39. Grand Slam-elődöntő. Ebben a szakaszban még soha nem állították meg Melbourne-ben. A szerb játékos pályafutása 18. Grand Slam-győzelmére hajt. A Đoković-Karacev elődöntő valamikor 9:30 után kezdődhet.

Novak Đoković
tenisz
Australian Open
ausztrál
teniszbajnokság

Most

14:39, Frissítve: 15:40

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.