Ugrás a tartalomra

Boltja, majd háza ablakát törték be

2021.02.19
15:24
2021.02.19
17:24
Forrás
Pannon RTV
Elkeseredésében fordult médiaházunkhoz a horgosi Bercsek Torma Erika. Ismeretlen tettesek tíz napja az általa üzemeltetett bolt ablakait betörték, ma hajnalban pedig családi házának redőnyét és ablakát törték be.

A vandál cselekedetre a sértett nem talál magyarázatot.

A horgosi asszonyt reggel 7-kor értesítették, hogy valaki betörte a használt ruhakereskedés ablakait. Bercsek Torma Erika rögtön üzletéhez sietett, azonban a tettes vagy tettesek már nem voltak a helyszínen. Elmondta, csak egy-két ruha hiányzott, a betört ablakon kívül nagyobb kár nem keletkezett.

„Nem tudom minek nevezzem ezt, valószínű suhancok vagy fiatalok, akik úgy gondolják, jó heccnek találják azt, hogy betörjék az üveget, másnak a kárára. Tehát az üzletem kirakata bánta.”

Azóta már kicserélték az üzlet ablakait, azonban a tulajdonos nem lélegezhetett fel, mivel péntek hajnalban házának ablakát törték be, a redőnnyel együtt. Erika elmondása szerint, először a kislánya ablakát próbálták betörni, de nem jártak sikerrel.

„Arra lettünk figyelmesek, hogy egy nagy durranás hallatszott. Kijöttünk, szétnéztünk, semmi nem történt. Viszont a roló egy picikét megvolt ütve. Nem nyilvánítottunk nagy jelentőséget a dolgoknak, mivel úgy gondoltuk, hogy a napi szinten menő migránsok lehettek, jó heccnek találják ezt. Biztos valamit odaütöttek. Majd elmúlt egy fél óra. Fél óra után egy hatalmas nagy durranás. A hálószobánk felőli ablakot betörték.”

Ezt követően értesítette a rendőrséget, akik elvégezték a helyszínelést. Az érintett nem talált szavakat, nem tudja ki és milyen indíttatásból rongálta meg először üzletének kirakatát, majd otthonának ablakait.

Felvettük a kapcsolatot a rendőrséggel is az esettel kapcsolatban. Megkeresésünkre eddig még nem érkezett hivatalos válasz.

ablak
törés
betörés
Horgos

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.
11:52, Frissítve: 12:41

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.