Ugrás a tartalomra

Dr. Bohucki: Megnyugodhatnak az idősek, de mégis kell az óvatosság

2021.02.19
22:58
2021.02.19
23:04
Forrás
Pannon RTV
Megnyugodhatnak az idősek, de mégis kell az óvatosság - hívta fel az oltáson átesett nyugdíjasok figyelmét a Közügyekben dr. Bohucki Nebojsa.

Most már egyesek jócskán túl vannak a második dózison is, mintegy 7-10 nappal, a járványügyi szakorvos azonban figyelmeztetett, hogy így is elkaphatják a betegséget, de enyhébb lesz, nem kapnak tüdőgyulladást, nem kerülnek kórházba, és ezzel az egészségügyi rendszer sem terhelődik tovább. Teljes biztonságot nyújtó védőoltás még nincs, mindig kell az elővigyázatosság - szögezte le dr. Bohucki Nebojsa.

Dr. Bohucki Nebojsa
védőoltás
vakcina
nyugdíjas
járvány

Most

09:55, Frissítve: 13:24

Nagyszombat van

Ma van az ortodox nagyszombat, a keresztény gyász második napja a nagypéntek után. Jézus Krisztus keresztre feszítésének napjára emlékeznek a hívek, akik imában és csendben ünneplik a nagyszombatot.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.