Ugrás a tartalomra

Csaknem háromezer új fertőzöttet regisztráltak Magyarországon

2021.02.21
09:41
Forrás
koronavirus.gov.hu
2912 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 47 beteg Magyarországon.

Ezzel a halottak száma 14 299-re emelkedett. A gyógyultak száma jelenleg több mint 306 ezer. 4233 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 366-an vannak lélegeztetőgépen. Eddig mintegy 445 ezren kaptak oltást Magyarországon, közülük megközelítőleg 190 ezren már a második oltást is felvették. Az országban jelenleg a Pfizer/BioNTech, a Szputnyik V vakcinával és az AstraZeneca-vakcinával végzik az oltást. Zöld utat kapott a hatóságoktól a kínai Sinopharm-vakcina is, így jövő héten már azzal is oltanak. 

koronavírus-járvány
koronavírus-fertőzöttek
koronavírus-áldozat
koronavírus-fertőzés

Most

14:39, Frissítve: 15:40

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.