Ugrás a tartalomra

Đoković 309. hete vezeti a férfi teniszezők világranglistáját

2021.02.22
09:36
Forrás
MTI, Szerbiai RTV
Az Australian Openen kilencedszer diadalmaskodó Novak Đoković magabiztosan őrzi előnyét a férfi teniszezők világranglistájának élén.

A harmadik és negyedik helyen azonban csere történt: a Melbourne-ben döntős orosz Danyiil Medvegyev megelőzte az osztrák Dominic Thiemet. A második hely továbbra is a 20-szoros Grand Slam-győztes spanyol Rafael Nadalé. A legjobb magyar, a Melbourne-ben harmadik körig jutott Fucsovics Márton az 58., a szerb teniszezők közül Dušan Lajović a 27., Filip Krajinović a 30., Miomir Kecmanović a 41., míg Györe László az 59. helyen áll.

A top 100-ban Aszlan Karacev produkálta a legnagyobb ugrást, de ez nem is csoda, miután a selejtezőből indulva hatalmas meglepetésre az elődöntőig jutott Ausztráliában, és csak a végső győztes Đoković állította meg. A 27 éves orosz a 114.-ről a 42. helyre jött fel.  

tenisz
ATP-világranglista
Novak Đoković
Danyiil Medvegyev
Dominic Thiem
Rafael Nadal
Roger Federer
Dušan Lajović
Filip Krajinović
Miomir Kecmanović
Györe László

Most

11:40, Frissítve: 11:54

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.