Ugrás a tartalomra

Fucsovics Márton győzött, főtáblás Rotterdamban

2021.02.28
16:27
2021.02.28
16:42
Forrás
nemzetisport.hu
A magyar teniszező Pierre-Hugues Herbert ellen győzött.

A selejtezőben első helyen kiemelt, a világranglista 58. pozíciójában álló Fucsovics Márton főtáblára jutott a rotterdami ATP 500-as tenisztornán, miután a világranglistán 90. helyezett, ötödik kiemelt francia Herbert ellen 97 perc alatt 6:4, 6:3-ra győzött. A torna hivatalos honlapján egyelőre nem közölték, hogy a selejtezőből főtáblára jutó négy játékos kivel csap össze az első fordulóban, azonban a sorsolás már elkészült, ami alapján egyelőre az tudható, hogy Fucsovics az első körben az amerikai Reilly Opelka, a francia Ugo Humbert, a 4. kiemelt orosz Andrej Rubljov, vagy a grúz Nikoloz Baszilasvili valamelyike ellen lép pályára.

Fucsovics Márton
Rotterdam

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.