Ugrás a tartalomra

Tavaszias napok elé nézünk

2021.03.02
08:32
Forrás
Szerbiai RTV, hidmet.gov.rs
A hét végén azonban komolyabb lehűlésre lehet számítani.

Ma szeles, de meleg idő várható, a legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 14 fok között alakul. Szerda reggelre viszont kissé hidegebb időt jósolnak, köd és enyhe fagy is jelentkezhet, de a nap további részében felmelegszik majd a levegő. Akár 17 fok is lehet. Csütörtökön sem lesz másként. A reggeli órákban is pozitív értékeket mérhetünk majd, az előrejelzések szerint. A maximum pedig elérheti a 19 fokot. Gyenge szél fújhat. Pénteken este azonban érkezik a lehűlés, helyenként esővel. Estére mintegy 10 fokkal is hidegebb lehet. Szombaton pedig legfeljebb 7-től 10 fokot mérhetünk nappal, felhős égbolt és időnkénti esőzés kíséretében. A meteorológusok szerint jelentősebb fagyra nem kell számítani a héten. 

időjárás-előrejelzés
időjárás

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.