Ugrás a tartalomra

Vereséget szenvedett a TSC a Crvena zvezdától

2021.03.03
17:22
2021.03.03
21:01
Forrás
Pannon RTV
3:1-es vendéggyőzelemmel zárult a topolyai TSC és Crvena zvezda labdarúgó csapatainak bajnoki mérkőzése Zentán.

A kevés helyzetet hozó és végül gól nélkül végződő első félidőt követően a Crvena zvezda három játékost is cserélt, aminek hamar meg is lett az eredménye, hiszen a kispadról beszálló Pavkov 5 perc múlva gólt szerzett. A TSC azonban gyorsan egyenlített. Gajić utolsó emberként a 16-oson belül szabálytalankodott, amiért a bíró büntetőt ítélt, a vendégek játékosát pedig kiállította. A 11-est Lukić értékesítette. Az izgalmaknak itt azonban nem volt vége. 10 perc múlva a Zvezda is büntetőhöz jutott, amit Kanga váltott gólra. Tomanović pedig idő előtt mehetett zuhanyozni, mivel a bíró őt is kiállította. Két perccel később Pavkov is eredményes volt, második találatát szerezte meg a találkozón. Ezzel kialakult a végeredmény a Crvena zvezda 3:1-re verte a TSC csapatát és továbbra is magabiztosan őrzi első helyét a Szuperligában.

Mladen Krstajić, vezetőedző, TSC: „Az első félidőben kiválóan játszottunk. Egyenrangú futball volt az első félidőben. A Zvezda próbálkozott és kockáztatott, így meg is szerezte a vezetést. Mi azonban gyorsan egyenlítettünk. A Zvezda piros lapja után bizakodó voltam, Lukićnak volt is egy jó próbálkozása. Utána jött a 11-es, ehhez nincs hozzáfűzni valóm, sosem foglalkoztam a bíráskodással. A Zvezda rutinosan végig játszotta a meccset és megérdemelten nyert.”

Szabadkán a Spartacus 3-2-re győzött a Mačva ellen. Dóró Alen Palágyi Szabolcsot, a TSC vezérigazgatóját kérdezte rögtön a meccs után.

TSC
Crvena zvezda

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.