Ugrás a tartalomra

Nyárig elkészülhet az újvidéki Covid-kórház

2021.03.05
17:56
2021.03.05
18:08
Forrás
Szerbiai RTV
Miloš Vučević szerint két helyszín között választhatnak az újvidéki Covid-korház kiépítésére. A város polgármestere elmondta, a létesítmény már a nyárra elkészülhet.

A helyszínek kapcsán Vučević azt mondta, az egészségügyi minisztériummal és a kormánnyal közösen döntenek majd arról, hogy Mišelukon vagy az Európa Sugárúton építik ki az új intézményt. Hozzátette azt is, hogy nem egy ideiglenes, montázskórházról van szó, hanem egy tartós egészségügyi intézményről, ami a későbbiekben is Újvidék, a tartomány és az egész ország szolgálatában maradna. Miloš Vučević arról is beszélt, hogy ez komoly befektetés a város számára is.

covid-kórház
Újvidék
koronavírus
fertőzött
tartomány

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.