Ugrás a tartalomra

Vučić: Harcolni fogok a maffiózók ellen

2021.03.10
23:05
2021.03.10
23:27
Forrás
Pink TV
Nem lesznek érinthetetlenek, nem lesznek, akik a törvény felett állnak - üzente Aleksandar Vučić Abu-Dzabiból.

Szerbia elnöke a Pink Televízió műsorában a maffia elleni harcról beszélve kiemelte: valószínű, hogy ezeknek a bűnszervezeteknek voltak támogatóik, ezért azt hitték, hogy erősebbek a rendszernél és az államnál. Vučić hozzátette, hogy a közelében levő emberek közül is vannak, akik érintettek lehetnek az ügyekben.

A maffia elleni harcban ellenlépésekre is számítani kell, de én nem engedem meg, hogy megfenyegessenek, nem tudnak hazugságok terjesztésével sakkban tartani – tette hozzá az államfő.

Szerbia gyorsabban fejlődik a régió több országánál – emelte ki Vučić. Hozzátette: ez sokaknak nem tetszik és már figyelmeztettek, hogy az országnak alázatosabbnak kellene lennie. Egyes emberek nem szeretnék, ha Szerbia erőssé válna – fűzte hozzá.

Vučić az Egyesült Arab Emirségekben, ahol két napos látogatáson tartózkodik, találkozik Mohammed sejkkel és az állami vezetéssel, akikkel elsősorban a gazdasági együttműködés fejlesztéséről tárgyalnak. A megbeszélésen az első témák között szerepel a mezőgazdasági termékek kivitele és a környezetvédelmi együttműködés is. Szerbia elnöke az Egyesült Arab Emírségekből Bahreinbe utazik, ahol első alkalommal jár majd.

Aleksandar Vučić
Abu Dhabi
maffia elleni harc
együttműködés
Bahrein

Most

20:54

Kiránduljunk a Fruška gorára!

A hétvégén a hagyományos Fruška gora-i maraton zajlott, pár nappal később pedig már a majálisra készülnek a Fruška Gora Nemzeti Parkban és más kirándulóhelyeken is Újvidék környékén.
19:49, Frissítve: 20:12

A muzslyai nyugdíjasok majálisozása

Muzslyán két nyugdíjas egyesület működik. Együtt több mint háromszáz tagjuk van és közös otthonuk az egyik legmozgalmasabb hely Muzslyán. Így lesz ez május elsején is. Az előkészületek már ma délután elkezdődtek.
18:04, Frissítve: 19:36

Május elsején lép pályára a Spartacus

A pancsovai Železničart fogadja a szabadkai Spartacus labdarúgó klub a szerbiai labdarúgó szuperliga 33. fordulójában. A mérkőzés este fél hétkor kezdődik a Városi Stadionon.
17:40, Frissítve: 17:53

Aki bús szívvel énekelt

Ötven éve, harminc éves korában hunyt el az egyik legnagyobb és legtehetségesebb magyar énekes: Szécsi Pál.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.