Ugrás a tartalomra

Rövid ideig élvezhetjük a napsütést, érkezik ismét a lehűlés

2021.03.13
17:10
2021.03.14
07:45
Forrás
Pannon RTV
Újabb hidegfront ér el bennünket a jövő hét folyamán. Vasárnap este már érezhető lesz az időjárás-változás, többfelé számíthatunk kisebb csapadékra, de komolyabb hőmérséklet-csökkenés csak hétfőtől várható.

A hét utolsó napjára a maihoz hasonló kellemes kirándulóidőt jósolnak a meteorológusok. A hőmérő higanyszála elérheti akár a 18 fokot is, viszont helyenként kisebb futózáporokra van kilátás. A jövő hét folyamán már több csapadékos napunk lesz. A hőmérő higanyszála maximum 7 fokig emelkedik, reggelente pedig kisebb fagyok várhatók. 

Hétfőn borongós időre van kilátás. A délelőtti órákban 3, délután maximum 7 fokot mérhetünk. Élénk, helyenként erős lesz az északi-északnyugati szél.

Kedden a napos időszakokat elszórtan futózáporok zavarhatják meg, maximum 8 fokos csúcs várható.

Kovács Géza, klímakutató: „Visszatérnek a gyenge fagyok. Többnyire fagypont körül lesz a minimális hőmérséklet, de valahol a szélvédettebb helyeken és a külterületeken akár -1, -2 fokos fagyra is van kilátás. Napközben is visszaesik a hőmérséklet, a mostani 15 fok helyett már csak 8, 9 fokos maximumok várhatók, amik már az átlagnál egy picit hűvösebb értéket hoznak.”

Összességében a jövő hét hűvös lesz, szeles időre van kilátás. A tartósabb enyhülés még várat magára. Az előrejelzések szerint március végéig nem várható jelentősebb felmelegedés. Átlag körüli hőmérséklet lesz.

napsütés
lehűlés
időjárás
hidegfront

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.