Ugrás a tartalomra

Szabadka: A hétvégén több mint kétezren vették fel az oltást

2021.03.14
16:52
2021.03.14
22:02
Forrás
subotica.com
Csantavéren és Bajmokon közel hatszázan kapták meg a koronavírus elleni vakcinát.

A hétvégén 2144-en vették fel a koronavírus elleni vakcinát Szabadka Város területén. Az Új városházán, a Petőfi utcában lévő, valamint a Kumičić utcai oltóponton 1548-an vették fel a kínai Sinopharm oltóanyag második dózisát. Rendkívüli oltakozás volt Csantavéren és Bajmokon, itt 596 hatvan évnél idősebb személy vette fel előzetes regisztráció nélkül a kínai Sinopharm oltóanyagát. A Szabadkai Egészségház öt oltóponton, 15 csapattal végezte az immunizációt az elmúlt két napban.

Szabadka
védőoltás

Most

11:52

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.
09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.
07:36

Pénteken lesz hűvösebb

Május második napján, csütörtökön változóan felhős égboltra számíthatunk. Változékony idő lesz, elszórtan esővel, zivatarral.
20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.