Ugrás a tartalomra

Naponta 20 ezren jelentkeznek védőoltásra

2021.03.16
09:12
Forrás
Szerbiai RTV
A hét végéig két újabb lehetőséggel bővül az e-Uprava portál: az e-mailben történő oltási igazolás megrendelésével, valamint az új időpont igénylésével, abban az esetben, ha valaki elmulasztotta akár az első, akár a második adag oltás felvételét.

Naponta mintegy 20 ezer állampolgár jelentkezik a koronavírus elleni védőoltás felvételére - nyilatkozta a szerb közmédiának Mihailo Jovanović. Az IT-technológiákért és az eUpraváért felelős iroda igazgatója hozzátette, hogy a hét végéig két újabb lehetőséggel bővül az e-Uprava portál: az e-mailben történő oltási igazolás megrendelésével, valamint az új időpont ütemezésével, abban az esetben, ha valaki elmulasztotta akár az első, akár a második adag oltás felvételét. Jovanović elmondta, hogy a legfrissebb adatok szerint Szerbiában több mint 2 millió 040 ezer vakcinát használtak fel, mintegy 791 ezer személy pedig már a második oltást is megkapta.

védőoltás
e-uprava

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.