Ugrás a tartalomra

Szijjártó: Magyarország elkötelezett a terrorizmus elleni küzdelem sikere mellett

2021.03.18
13:21
Forrás
MTI
Budapesten nyitja meg regionális központját az ENSZ Terrorizmus Ellenes Hivatala.

Magyarország elkötelezett a terrorizmus elleni küzdelem sikere mellett - szögezte le Szijjártó Péter csütörtökön az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága és az ENSZ Terrorizmus Ellenes Hivatala budapesti irodaátadó ünnepségén. A magyar külgazdasági és külügyminiszter elmondta, az ENSZ Terrorizmus Ellenes Hivatala a nemzetközi terrorizmus elleni küzdelem egyik legfőbb szereplője, erőfeszítései jelentősen hozzájárulnak a biztonság és a béke fenntartásához. Azzal, hogy a szervezet Budapesten nyitja meg regionális központját, Magyarország fontos helyet tölt be a nemzetközi terrorellenes küzdelemben - tette hozzá.

Szijjártó Péter
terrorizmus elleni harc
terrorizmus
ENSZ Terrorizmus Ellenes Hivatala
regionális iroda
iroda
Budapest

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.