Ugrás a tartalomra

A legfiatalabbak számára marad a tantermi oktatás

2021.03.19
15:38
2021.03.19
21:26
Forrás
Pannon RTV
Mehetnek iskolába az alsós diákok a jövő héten - így döntött Ana Brnabić kormányfő és a szerbiai válságstáb orvosi része.

Az elsőtől negyedik osztályos általános iskolás tanulók tehát továbbra is bejárhatnak az órákra. Amennyiben helyi szinten túlságosan megnövekszik a koronavírus-esetek száma, a lokális válságtörzsek dönthetnek az iskolai oktatás beszüntetéséről. Branislav Tiodorović járványügyi szakember, a szerbiai válságstáb tagja korábban azt mondta, a felsősök és a középiskolások maradnak távoktatáson.

A Közügyek stábja annak járt utána, hogy az állandóan változó intézkedések és az ebből adódó bizonytalanság miként érintik a családokat.

oktatás

Most

07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.