Ugrás a tartalomra

Milyen hatással vannak a korlátozások a szépségiparra?

2021.03.22
22:38
2021.03.22
23:21
Forrás
Pannon RTV
A folyamatos korlátozások nagyban megnehezítik sok iparág működését. A Közügyek stábja annak járt utána, hogy a kozmetikai- és fodrász szalonok, valamint az edzőtermek hogyan vészelik át ezt az időszakot.

Mától újra kinyithattak a kulturális intézmények, mozik, színházak, kiállítótermek, valamint az edzőtermek, fitnesz klubok, wellness központok és a fodrászszalonok is.

 A március 16-án bejelentett öt napos korlátozások ma jártak le. Nehezen vészelték át ezt az időszakot a szépségiparban dolgozók, az edzőtermesek, de a fodrászatok is. Hogy hogyan tudnak a járvány idején dolgozni és előre tervezni? Riportunkból kiderül.

szépségipar
edzőterem
koronavírus
koronavírus-járvány

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.