Ugrás a tartalomra

Kezdődik a felmelegedés térségünkben

2021.03.25
07:22
Forrás
Szerbiai RTV
A hétvégére akár 15-20 fok is lehet.

Csütörtökön változó felhőzet mellett legfeljebb 10-11 fokra számíthatunk.

Pénteken a hét elejéhez képest már napos, száraz időre van kilátás. A legalacsonyabb nappali hőmérséklet -5 és 3, míg a legmagasabb 11 és 16 fok között alakul.

Szombaton egész nap meleg lesz, helyenként akár 20 fokot is mérhetünk. Az éjszaka folyamán azonban kissé borult lehet az ég.

Vasárnap délelőtt néhol eshet az eső, de délutánra ismét kitisztul az ég.

Összességében kellemes időjárásban lesz részünk a hét további részében.

időjárás
felmelegedés
hőmérséklet
tavasz

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:48, Frissítve: 11:31

Egy éve történt a belgrádi iskolai mészárlás

Egy évvel ezelőtt, 2023. május 3-án gyászba borult Szerbia. Ezen a napon történt ugyanis az az iskolai lövöldözés a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában, amelyben 9 gyermek és egy felnőtt vesztette életét.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.