Ugrás a tartalomra

Ártatlannak vallotta magát a niši gázoló

2021.03.26
22:37
2021.03.26
23:05
Forrás
Szerbiai RTV
Elkezdődött N. S. bírósági tárgyalása a dél-szerbiai városban. Azzal vádolják, hogy autójával január negyedikén súlyos közúti balesetet okozott, amelyben meghalt a 12 éves A. P. és a 48 éves D. I.

Bilincsbe verve érkezett a bíróságra, azt mondta, hogy nem bűnös, kifejezte együttérzését a hozzátartozóknak, megbánást tanúsított, és elmondta, nem emlékszik pontosan minden részletre, hogyan történt a szerencsétlenség. A vádiratban az szerepel, hogy arrogáns vezetésről van szó, a helyszínen 60 km/óra a megengedett maximális sebesség, a szakértő megállapította, hogy az autó legkevesebb 131 km/órás sebességgel közlekedett. Az áldozatok hozzátartozóinak ügyvédjei azt kérték, hogy súlyosbítsanak a vádon, mert az ő szakértői vizsgálatuk több mint 150 km/órás sebességet állapított meg. Így nem 8, hanem maximum akár 12 év fegyházat is kaphatna a vádlott. A tárgyalás folytatása április elején várható.

Niš
gázoló
tárgyalás
ártatlan

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.