Ugrás a tartalomra

Posztolj verset az utcára!

2021.03.29
12:36
2021.03.29
17:28
Forrás
Pannon RTV
Magyarkanizsa is csatlakozik a Posztolj verset az utcára! – felhíváshoz, melyet a költészet napja alkalmából szerveznek meg.

Nadrljanski Tornai Erika, a Művészetek Háza vezetője elmondta, a kezdeményezés évek óta töretlen népszerűséggel teríti be az utcákat versekkel, valamint ezzel szeretnének Magyarkanizsán is tisztelegni a költők munkássága előtt. A verseket április 9-én állítják ki az intézményben: „Idén városunk is csatlakozik a Posztolj verset az utcára!- kezdeményezéshez. Ezt mi Magyarkanizsán, helyben úgy fogjuk megoldani, hogy gyerekektől, fiataloktól, bárkitől bekérjük a kedvenc versét, hisz mindenkinek van egy kedves verse, talán nehéz is eldönteni, hogy melyik a legjobb, melyik tetszik a legjobban. Mindenkitől azt kérjük, hogy a kedvenc vesét A4-es tiszta üres papírra írja le olvashatóan, és adja be hozzánk a Dobó Tihamér Képtárba.”

Magyarkanizsa
Posztolj verset az utcára!
Nadrljanski Tornai Erika
Művészetek Háza
Dobó Tihamér Képtár

Most

11:40, Frissítve: 11:54

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.