Ugrás a tartalomra

Kúlán járt a tartományi mezőgazdasági titkár

2021.03.29
19:22
2021.03.29
19:29
Forrás
Közlemény
Čedomir Božić a tartományi regionális, fejlesztési, régióközi és helyi önkormányzati titkárral tartott megbeszélést.

Čedomir Božić tartományi mezőgazdasági titkár, valamint Aleksandar Sofić tartományi regionális, fejlesztési, régióközi és helyi önkormányzati titkár munkalátogatást tett ma Kúlán, ahol a helyi önkormányzatok állapotának és lehetőségeinek feltérképezéséről tárgyaltak. A találkozón Damjan Miljanićtyal, Kúla polgármesterével feltérképezték a vajdasági helyi önkormányzatok helyzetét és lehetőségeit annak érdekében, hogy átlássák a szerbiai és az európai uniós források felhasználásának lehetőségét.

Čedomir Božić
Kúla
Aleksandar Sofić

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.