Ugrás a tartalomra

Így érhetik el a Vajdaság Vizei Vízgazdálkodási Közvállalatot!

2021.04.01
15:22
Forrás
Közlemény
A szabadkai ombudsman közbelépésére kapcsolatot teremthetünk a közvállalattal a lecsapolási illeték kérdésében is.

Több szabadkai lakos fordult segítségért Szabadka Város Helyi Ombudsmani Hivatalához, mert nem tudtak kapcsolatba lépni a Vajdaság Vizei Vízgazdálkodási Közvállalattal a kiküldött lecsapolási díjakkal kapcsolatban.

A közlemény szerint a hivatal megkérte a közvállalatot, hogy biztosítson a lakosság számára elérhető telefonszámot és e-mail címet.

A Vajdaság Vizei Vízgazdálkodási Közvállalat rövid időn belül válaszolt az ombudsman kérésére, és a polgárok elnézését kéri, mivel egy műszaki hiba elhárítása után ismét elérhető a 021/4881-527 telefonszám, az office@vodevojvodine.rs és a korisnik@vodevojvodine.rs e-mail cím.

Vajdaság Vizei Vízgazdálkodási Közvállalat
Vajdaság Vizei Közvállalat
lecsapolási illeték
kapcsolat
telefonszám
e-mail cím

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.