Ugrás a tartalomra

A diszkótűz áldozataira emlékeztek

2021.04.01
17:44
2021.04.01
20:05
Forrás
Pannon RTV
Koszorúzással emlékeztek meg a hat fiatalról Újvidéken, akik kilenc évvel ezelőtt életüket vesztették a valamikori Contrast diszkó tűzvészében.

Az emlékezés virágait az elhunytak családtagjai és barátai, valamint Jelena Marinković Radomirović, a Városi Képviselőház elnöke helyezték el. Az emlékműnél elhangzott, hogy a valamikori diszkónál egy emlékpark kialakítását tervezik A fiatalság parkja néven. Ezzel szeretnének méltó emléket állítani, valamint gyülekezési helyet biztosítani a fiataloknak.

Contrast
Contrast diszkó
tűz
tűzvész
emlékezés
áldozatok
Újvidék

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.