Ugrás a tartalomra

Kitüntették Stefan Milenković hegedűművészt

2021.04.02
14:08
Forrás
Tanjug
A Karađorđe-csillag első fokozatú érdemrendjével tüntették ki Stefan Milenković hegedűművészt, zenepedagógust.

Az elismerést Szerbia államiságának napja alkalmából ítélték oda neki, amiért a művész jó hírét vitte az országnak a klasszikus zenében elért sikereivel. A Karađorđe-csillagot a szerb elnök, Aleksandar Vučić adta át. Azt mondta, Stefan Milenković kivételes karrierjével, rendkívüli tehetségével és elkötelezettségével sokat tett Szerbiáért, amire mi, egyszerű emberek ezer év alatt sem lennénk képesek. 

Stefan Milenković
Karađorđe-csillag

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 15:40

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.