Ugrás a tartalomra

Szeles a tavasz, de visszatér

2021.04.10
07:41
2021.04.10
10:51
Forrás
Szerbiai RTV, hidmet.gov.rs
Visszatér a tavasz, ma és holnap akár 20 fok is lehet Vajdaságban - derül ki a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzéséből.

Ma reggel azonban még hideg lesz, néhol fagy is volt, de inkább Szerbia déli részein. A nap folyamán túlnyomóan napos időre van kilátás, felmelegedés várható egészen 20 fokig. A hideg eltávozik északkelet irányba és meleg légáramlat érkezik térségünkbe. A szél gyenge és mérsékelt lehet, déli irányból.

Vasárnap és hétfőn is hasonló, igazi tavaszi időre számíthatunk, viszont változóan felhős lehet már az ég, és helyenként szemerkélhet az eső, illetve futózápor is jöhet a délutáni órákban.

tavasz
szél
időjárás
napos
hideg
meleg

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.