Ugrás a tartalomra

Ismét érkezik a lehűlés térségünkbe

2021.04.11
11:33
2021.04.11
16:35
Forrás
Pannon RTV
A tavaszias időt csapadék és több mint 10 fokos lehűlés váltja a jövő hét derekán. A szép idő várhatóan jövő vasárnap tér vissza vidékünkre.

Hétfőig élvezhetjük még a tavaszias, kellemes időjárást. Keddtől folyamatosan lehűl majd a hőmérséklet, 7-8 fokot mérhetünk. Szerdától pedig kisebb mennyiségű csapadékra kell majd számítani.

A következő hét legmelegebb napja a hétfő lesz, ugyanis dél-nyugat felől még meleg, száraz levegő érkezik. 23 fokos maximum értékekre lehet számítani a kora délutáni órákban. Az igazi változás keddtől kezdődik, eleinte fokozatos hőmérséklet-csökkenésre van kilátás, majd szerdán már drasztikusabbá válik a lehűlés, ugyanis a legalacsonyabb hőmérséklet ekkor már csak 4 fok körül alakul.

Kovács Géza, klímakutató: "Picit komolyabb felmelegedés a jövő hét legvégére tehető, vasárnap körül már megközelíti a 17-18 fokot a hőmérséklet. Alapjában véve azt lehet mondani, hogy a hétfőtől eltekintve hűvös, sőt a hét derekán nagyon hideg időre van kilátás."

Egy szó mint száz, aki éppen azon gondolkodott, hogy immár jó lenne elővenni a tavaszi ruházatot, annak azt javasoljuk, hogy várjon még vele, legalább a jövő hét végéig.

időjárás
lehűlés
csapadék
Kovács Géza

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.