Ugrás a tartalomra

Vajdasági véradó önkéntesek, figyelem!

2021.04.11
13:40
Forrás
021.rs, Magyar Szó
Önkéntes véradási akciót szerveznek a jövő héten a tartomány területén - jelenti a Vajdasági Vérátömlesztő Intézet.

Hétfőn a magyarittabéi kultúrotthonban 9 és 11 óra között, a szépligeti könyvtárban 8 és 10 óra, a dunagálosi kultúrotthonban 11 és 13 óra között lehet vért adni. Emellett Bácskertesen is a helyi közösség épülete előtt lehet majd vért adni 8-tól 10 óráig, míg Szilágyin szintén a helyi közösség épülete előtt 11 és 13 óra között adhatnak vért az önkéntesek. A készletek stabil szinten való megtartásának érdekében az intézet arra kéri az önkéntes véradókat, hogy amennyiben egészségesek, jelentkezzenek az akcióra.

Kedden a verseci Vöröskereszt épületében 9 és 12 óra között, a nagybecskereki Baglyas helyi közösség épületében 8 és 12 óra között, míg a šidi Vöröskereszt épületében 9 órától 12 óráig lehet vért adni.

Szerdán az intézet véradó csapata a pancsevói Vöröskereszt épületében fog tartózkodni 9 és 12 óra között, a palánkai Vöröskereszt épületében pedig 8 és 12, illetve 14 és 18 óra között lesznek elérhetők.

Csütörtökön a rumai Sportközpontban adhatnak vért az önkéntesek 8 és 12 óra között, az újvidéki Technológiai Karon pedig 9 és 13 óra között, valamint a törökbecsei Nyugdíjas Otthonban is 8.30-tól 13 óráig.

Pénteken a bácsföldvári helyi közösség épületében lehet majd vért adni 8 és 10 óra között, a nádaljai Vadászotthonban 10.30-tól 12 óráig, a verbászi Vöröskereszt épületében pedig 8-tól 11 óráig.

véradás
véradási akció
Vajdaság
Vajdasági Vérátömlesztő Intézet

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.