Ugrás a tartalomra

Felújítják a topolyai Szent Keresztet és Szentháromság-szobrot

2021.04.15
11:31
2021.04.15
14:30
Forrás
Közlemény
Felújítják a topolyai Fő téren található Szent Keresztet és a Szentháromság-szobrot is - áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott levélben.

Vasárnapról hétfőre virradó éjjel megsérült a Szent Kereszt, amelynek talapzatáról megközelítőleg 1 négyzetméter felületen esett le a vakolat, de a szobor teljes felületén láthatóak repedések és sérülések, ugyanúgy mint a mellette található Szentháromság-szobron. Az önkormányzat megbízásából a Telekrendezési Közvállalat elkészíti a felújítási tervet, amely alapján a téren álló Szent Keresztet és a Szentháromság-szobrot is felújítják. Az elmúlt napokban az a hír terjedt a sajtóban, mely szerint vasárnapról hétfőre virradó éjjel megsérült a topolyai Fő téren található Szent Kereszt. Erről a rendőrséget és a topolyai önkormányzatot is értesítették, melynek nyomán a községi felügyelők a helyszínen felmérték a helyzetet.

Csatolmányok
topolyai-onkormanyzat-kozlemenye-20210415.pdf
Topolya
szobor
kereszt
felújítás

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.