Ugrás a tartalomra

Útfoglaláskor oltásfoglalás

2021.04.16
17:49
2021.04.16
17:54
Forrás
Szerbiai RTV
Azok a szerbiai állampolgárok, akik külföldre szeretnének utazni, mától már az út lefoglalásakor bejelentkezhetnek a koronavírus elleni oltakozásra is.

Mindezt az utazási irodákban is elvégezhetjük. Tatjana Matić turisztikai miniszter szerint a bejelentkezési lehetőségek körének bővítése egybevág a kormány és az államvezetés szándékával, vagyis a védőoltás az egyedüli módja annak, hogy kilábaljon a világ a vírus okozta gazdasági válságból. Elmondása szerint a vakcináció fontos attól függetlenül, hogy Görögországba és Horvátországba negatív PCR-tesztel vagy antitesttesztel is lehet utazni. Matić szerint az utazási irodákban történő bejelentkezés lehetővé teszi a tömeges regisztrációt az oltásra, ami megkönnyíti a mintegy 220 ezer utazásra befizetett utalvány beváltását. 

utazás
oltás

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.